Aaltoalvari, Pitkäkatu 2, Jyväskylä,

Seura järjestää eskimokäännöskurssin AaltoAlvarin uimahallissa lauantaina 24.2.. Kurssilla käydään läpi eskimokäännöksen perustekniikka ja tehdään tekniikkaharjoituksia, joiden avulla eskimokäännöstä on helppo lähteä harjoittelemaan.

Allasaika on klo 12:15-13:45, mutta kokoonnutaan jo klo 11:45 hyppyaltaan päähän ja kannetaan kalusto ennen allasajan alkua altaan reunalle. Jos tuot kajakin hallin ulkopuolelta, ole pesemässä sitä hallilla jo hyvissä ajoin, mielellään jo klo 11:30! Koska Aaltoalvari on kieltänyt urheilushortsien käytön uima-asuina, niin kurssilla tulee käyttää joko normaalia uimapukua tai neopreenia.

Kurssikalustona voi käyttää hallilta löytyviä poolikajakkeja (6 kpl, lainausohjeet: http://melanvilauttajat.fi/poolokajakit-hallissa.html) tai hallilla olevia koskikajakkeja 3 kpl). Poolokajakeilla eskimokäännöksen harjoittelu on erittäin helppoa. Mikäli haluat tuoda kurssille oman kajakin hallin ulkopuolelta, niin kajakki tulee pestä huolellisesti (katso ohjeet alta).

Kurssille mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa (hallille toimitaan tarpeeksi kajakkeja kurssin ajaksi). Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä tuotko oman kajakin vai varaatko yhden hallilla olevan kajakin.

Kurssin hinta 20 euroa ja se maksetaan suoraan seuran tilille (Säästöpankki Optia FI7646002220062212). Lisäksi tulee maksaa uimahallimaksu suoraan hallin kassalle.

Jos sinulla on kysyttävää kurssita tai kajakkien kuljetuksesta ole yhteydessä Janiin joko puhelimitse (050 468 77 41) tai sähköpostilla (jani.o.moilanen@gmail.com).

Tervetuloa kurssille!

Melontaohjaajat
Jani Moilanen ja Hanna Jäntti

Kajakkien & varusteiden pesu ja desinfiointi

Hallin ulkopuolelta tuotava kalusto on AINA puhdistettava huolellisesti ja desinfioitava, meillä on hallin varastossa tätä varten desinfiointiruisku. Lattialta on myös siivottava roskat pois jotteivat ne kulkeudu uimareiden jaloissa altaaseen.

Melonnan jälkeen kajakit on kuivattava sisältä, ja aukkopeitteet sekä liivit on huuhdeltava, kloorivesi haurastuttaa materiaaleja.

Asko P Jussi G InkkuJ Anu T [2] Jussi H Riku N Riitta H Tatjana M Juha Koivistoinen
Ei ketään
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Maikku Mervi R Reeta J Joni S Tuisku v Anu K Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Jussi ilmoittautui in

Varaan kajakin hallista

Inkeri ilmoittautui in

Varaan kajakin hallilta käyttööni.

Anu

Asko

Jussi

Tuon oman kajakin, mikäli merikajakilla mahtuu puljaamaan.

Riku ilmoittautui in

Riitta

Varaan kajakin halilta

Riitta