PizzaBuffa, kauppakatu 24 [kartta]

Suunnitellaan vuosi sitten tehdylle rinnereissulle jatkoa. Ajatuksena on viettää viikonloppu esimerkiksi Tahkolla ja harrastaa kaikenlaista mäenlaskua. Toki kohteesta ja olosuhteista riippuen sopii harrastaa muunkinlaista liikkumista.

Palaverissa sovittavia asioita:
- Ajankohta
- Kohde
- Kyydit
- Majoitus

Palaveripaikka
----------------------
Buffa Sokos, Kauppakatu 24.

----------------------
Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta ja seura ei osallistu reissun kustannuksiin.

Hannu / o4oo 396 423 tai hannu.jalonen (ät) melanvilauttajat.fi

Hannu J Pentti M Kaija K
Jussi H Tiina P [3]
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Herrasen Aleksi Hanna H Katja R Marjo H Antti P Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Jussi M Tanja M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Kaija

En ehdi viideksi, tulen kun töistä ehdin.

Pentti

Myöhästyn vähän, tulen n. 1710