Kansalaistoimintakeskus Matara, kokoussali Ratamo,

Milloin: 22.1.2018, Klo 17:00-19:00
Missä: Kansalaistoimintakeskus Matara, kokoussali Ratamo
Mitä:
- Käydään läpi ohjaajan opas. Dokumentin voi käydä lukemassa ennakkoon täältä: https://docs.google.com/document/d/142rUaTVYbG7lT7NTVe5lSDm6M93xrcYcUyhA7VhzV7k/edit# (Huom vain nykyisillä ohjaajilla on lukuoikeus dokumenttiin).
- Käydään läpi tämän kauden ohjaajien pisteytysjärjestelmä ja vuosisuunnitelma.
- Suunnitellaan kauden toimintaa ja uusien ohjaajien kouluttamista.

Ohjaajatapaamiseen voi tulla myös ohjaamisesta kiinnostuneet henkilöt. Tarjolla on pientä purtavaa ja loistavaa seuraa!

Jani M Hanna J Pauli H Jari K risto ho Hannu H Jussi M
Hannu J Kaija K Pentti M Teemu T
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Herrasen Aleksi Hanna H Katja R Marjo H Antti P Kaisa P Mallu Sanna K Tanja M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Jani M [3] Sini M.

Muu Ma 22.1. klo 17:00 7 4