Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matara-salin A-puoli,

Retkimelonnan kauden 2018 esittely ja suunnittelutilaisuus.

Jos on haasteita löytää paikalle tai tulet myöhässä, niin kannattaa soitella Hannulle (o4oo396423).

Illan alustava ohjelma
4) Retkipaikkaesittelyt
- Naarajoki
5) Seuralaisten omat retkisuunnitelmat

Hannu J Juho S Asko P Timo L Heli S Ari K Veijo L Eija L Ari N Vesa J Katja R Liisa R Titta Anneli R Hannu P [3] Päivikki Mervi R Eila E Jari K Kaija K Pentti M risto ho
Martti S Seppo R Jussi H Teemu T
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Siikka I Anu O Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Eero S Vesa S Tuula M Timo P Asko V Riku N Maikku Reeta J Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Herrasen Aleksi Hanna H Marjo H Antti P Mikko M Henna T Kaisa P Hanna J Jani M Mallu Sanna K Hannu H Jussi M Tanja M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Hannu

Huom!
Tapahtuma siirretty ajankohtaan 19.4. klo 17:00.

risto

Jari melonut WanhanWitosen ja voisi varmaan hieman kertoa, please