Tuomion vaja,

Torstaimelonnoilla melotaan Tourujoen vesistössä (Tuomio-, Palokka-, Alva- ja Korttajärvet). Sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto lähtijöiden kesken sää huomioiden.

Torstaimelonnat ovat erityisen sopiva tapa aloitella melontaharrastusta. Lenkin kesto 1-2,5 tuntia ja matka 5 - 15 km. Pyritään olemaan torstaina rannassa valmiina lähtöön klo 18. Koetan tulla paikalle vähintään 20 min etuajassa ja tarvittaessa antaa vinkkejä kaluston valintaan.

Erityisesti näin helteellä muista ottaa mukaan reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa. Jonkinlainen päähine on myös suositeltava. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Voit ehdottaa keskusteluosuudessa melontakohdetta.

Ohjaaja: Tanja Balabin (puh. 044 5504246)

Viikkolenkit
Melanvilauttajat Facebookissa
Melanvilauttajat ry Instagramissa

Katja R Tanja B Hannu J
Sarmans Jari K
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Herrasen Aleksi Hanna H Marjo H Antti P Mikko M Henna T Saara K Mari Susann S Suvi L Heidi J Anne E Tuomo L Kristiina K Erja R Merja K Seija K [2] Pate Pauliina H Päivi K Sirpa S Tuula R Viivi L Lauri S Reijo S Katri N Joel J Riku M Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.