Naattian vaja, Nauttionraitti [kartta]

Luvassa vajapaikkojen rakentamista, siivousta ja muuta kunnossapitoa.

Seuran kalusto on yhteistä omaisuutta, joten jokaisen tulee hoitaa oma osansa kanoottien ja tarvikkeiden kunnossapidosta. Kaikille löytyy jotain pientä puuhaa eli tervetuloa mukaan sankoin joukoin!

T. Juho Salonen
Vajavastaava

Juho S Timo L Heikki K Hannu P [3] Marjo H Antti P Eija L Veijo L Tarja K Ari K Pasi K Kaija K Pentti M Eeva Liisa Koistinen
Ari N
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Herrasen Aleksi Hanna H Katja R Mikko M Henna T Saara K Mari Susann S Suvi L Heidi J Anne E Tuomo L Kristiina K Erja R Sarmans Merja K Seija K [2] Pate Pauliina H Päivi K Sirpa S Tuula R Viivi L Lauri S Reijo S Katri N Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Jussi M Tanja M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.