Kansalaistoimintakeskus Matara, kokoussali Ratamo,

Seuraava ohjaajatapaaminen on maanantaina 26.3. kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Tapaaminen pidetään kokoustila Ratamossa ja se alkaa klo 18:00. Toivottavasti mahdollisimman moni ohjaaja pääsisi paikalle, sillä tarkoituksena on keskustella ja sopia tulevan kesän kursseista, lenkeistä, retkistä ja muista seuran järjestämistä tapahtumista, joissa tarvitaan ohjaajien panostusta. Muistakaa ilmoittautua tapahtumaan, jotta tiedän tuoda paikalle sopivan määrän pientä purtavaa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös apuohjaajat ja ohjaamisesta kiinnostuneet ihmiset!

Herrasen Aleksi Pauli H Jani M Kaija K Pentti M risto ho Hannu J
Teemu T Hanna J Tanja B Jussi M
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Hanna H Katja R Marjo H Antti P Mikko M Henna T Saara K Mari Susann S Suvi L Heidi J Anne E Tuomo L Kristiina K Erja R Sarmans Merja K Seija K [2] Pate Pauliina H Päivi K Sirpa S Tuula R Viivi L Lauri S Reijo S Katri N Joel J Riku M Nico R Salomon N Päivi J Jari K Kaisa P Mallu Sanna K Hannu H Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Jani M [3] Sini M.

Muu Ma 26.3. klo 18:00 7 4