Naattian vaja,

Tervetuloa seuran perinteiselle vappumelonnalle ti 1.5.2018.

Näyttää että jäätilanteen takia emme pääse vesille Naattian vajalta, joten menemme autoilla Salmirannantie 23 osoitteen kohdalla olevalle uimarannalle, josta lähdemme vesille. Melomme pohjoisen suuntaan Vaajakoskelle Naissaaren kahvilaan. Koko melontareitti vaikuttaa olevan jäistä vapaata.

Salmirannantie 23 karttalinkki:

Kokoontuminen Naattien vajalla n. klo 11:30 tai siten että pääsemme lähtemään liikkeelle autoilla klo 12.

Varustus kylmän veden mukaisesti. Kuiva- tai märkäpuku on suositeltava asu. Lisäksi riittävät vaihtovaatteet oltava ehdottomasti kajakissa mukana vesitiiviisti pakattuina.

Ota mukaan vähän rahaa kahvilassa käyntiä varten. Omat eväät kuitenkin mukaan, sillä jos emme pääse kahvilaan, niin nautimme omat eväät jossakin sopivassa paikassa.

Kesto noin 4 tuntia.

Ohjaajat:
Pentti Mattila ( pentti.mattila (miukumauku) iki.fi )
Kaija Kettunen-Mattila (Kaija Kettunen (miukumauku) gmail.com )

--------
Voit osallistua joko seuran kalustolla (käyttömaksu tai kertamaksu) tai omalla kalustolla. Tulethan ajoissa paikalle ja laitat kaluston kuntoon lähtöaikaan mennessä!

Mikäli käytät seuran kalustoa: valitse sopiva kajakki, säädä kajakki itsellesi sopivaksi ja ota mukaan tarvittavat varusteet (aukkopeitto, mela, melontaliivit, melakelluke, pumppu).

Varusteet:
- säänmukainen pukeutuminen ja vaihtovaatteet vesitiivissä säkissä
- juotavaa ja energiapitoista syötävää
- puhelin vesitiiviissä pussissa

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu seuran puolesta.

Pasi K Ari K Mikko M Pentti M Kaija K
Ari N Seppo R Jussi H Eeva L
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Herrasen Aleksi Hanna H Katja R Marjo H Antti P Henna T Saara K Mari Susann S Suvi L Heidi J Anne E Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Jussi M Tanja M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Ari ilmoittautui in

Tulen suoraan vesillelähtöpaikkaan Salmirannantie 23. Ari