Tuomiojärven vaja,

Jatketaan vajan ja kaluston kunnostustöitä.

Ohjelmassa seuraavat kunnostukset:
1) Vajan oven edessä olevan luiskan korjaus
2) Aquanautin evävaijerin vaihto
3) Avocetin selkänojan kiinnitys
4) Star Duo kaksikon evän korjaus

Seura tarjoaa pientä naposteltavaa.

Reippaiden ihmisten lisäksi paikalle tarvitaan akkuporakone. Ilmoitathan kommenttina jos pystyt tälläisen ottamaan mukaan. Kiitos!

Hannu J Pauli B
Ei ketään
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y InkkuJ Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Asko P Joni S Jussi G Tuisku v Anu K Anu T [2] Riitta H Jaana N Heli S Herrasen Aleksi Hanna H Katja R Marjo H Antti P Mikko M Henna T Saara K Mari Susann S Suvi L Heidi J Anne E Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Pauli ilmoittautui in

tuon porakoneen