Aaltoalvari, Pitkäkatu 2, Jyväskylä,

HUOM! Kajakkien & varusteiden pesu ja desinfiointi
Hallin ulkopuolelta tuotava kalusto on AINA puhdistettava huolellisesti ja desinfioitava, meillä on hallin varastossa tätä varten desinfiointiruisku. Lattialta on myös siivottava roskat pois jotteivat ne kulkeude uimareiden jaloissa altaaseen.

Melonnan jälkeen kajakit on kuivattava sisältä, ja aukkopeitteet sekä liivit on huuhdeltava, kloorivesi haurastuttaa materiaaleja.

Mitä maksaa?
Vapaaharjoittelukerrat 4 euroa + uimahallimaksu. Uimahallimaksu hallin kassaan, 4 euron harjoittelumaksut koko keväältä 15.4. seuran tilille, viitetietona Aaltoalvari.

Kalusto
Todennäköisesti saamme säilytykseen vain pari pientä koskikajakkia, eli jos haluat käyttää seuran kajakkia on se noudettava Tuomiojärven vajalta. Kuljetuksiin voi kysellä apuja muilta tulijoilta.
Saamme lainata myös Meloiloan poolokajakkeja, lue lainausohjeet tästä.

Ilmoittautumiset vapaavuoroille
Altaaseen sopii 10 puljaajaa kerrallaan, etukäteisilmoittautumiset nimenhuudossa.
Jos et ole vielä liittynyt nimenhuutoon, niin liittyminen onnistuu tästä http://melanvilauttajat.nimenhuuto.com/public_join?pass=tftfka.
Jos vapaavuoroilla on ruuhkaa, niin useammin käyneet voisivat oma-aloitteisesti jäädä pois jotta kaikki halukkaat pääsevät kauden aikaan treenaamaan hallissa.

Muuta:
HUOM! Altaaseen ei saa pudottautua kajakissa istuen (kaakelien vaurioitumisriski), vaan kajakkiin mennään vedessä.

Aaltoalvari on kieltänyt urheilushortsien käytön uima-asuina. Normaali uimapuku tai neopreenit käyvät.

Ei ketään
Milla K Otto J Hannu P [2] Jari K
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Kurssi Ti 4.4. klo 17:00 18 1