Tervetuloa Vappumelonnalle 1.5 klo 12

Kokoontuminen Naattian vajalla hyvissä ajoin, melomaan lähtö klo 12. Varustus kylmän veden mukaisesti. Kuiva- tai märkäpuku on suositeltava asu, muuten on riittävät vaihtovaatteet oltava kajakissa mukana vesitiiviisti pakattuina.

Ota mukaan vähän rahaa kahvilassa käyntiä varten. Jos tuuli- ja jääolosuhteet sallivat niin mahdollisesti melomme Haikankärkeen ”mummon” kahvilaan. Omat eväät kuitenkin mukaan, sillä jos emme pääse kahvilaan, niin nautimme omat eväät jossakin sopivassa paikassa.

Kesto noin 4 tuntia.

Ohjaajat:
Pentti Mattila ( pentti.mattila (miukumauku) iki.fi )
Kaija Kettunen-Mattila (Kaija Kettunen (miukumauku) gmail.com )

--------
Voit osallistua joko seuran kalustolla (käyttömaksu tai kertamaksu) tai omalla kalustolla. Tulethan ajoissa paikalle ja laitat kaluston kuntoon lähtöaikaan mennessä!

Mikäli käytät seuran kalustoa: valitse sopiva kajakki, säädä kajakki itsellesi sopivaksi ja ota mukaan tarvittavat varusteet (aukkopeitto, mela, melontaliivit, melakelluke, pumppu).

Varusteet:
- säänmukainen pukeutuminen ja vaihtovaatteet vesitiivissä säkissä
- juotavaa ja energiapitoista syötävää
- puhelin vesitiiviissä pussissa

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu seuran puolesta.

Seppo R Ari K Kaija K Pentti M
Tiina P Milla K Eeva L
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Jussi M Tanja M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Pentti

Tervetuloa vappumelonnalle huomenna ma 1.5!

Kokoontuminen Naattian vajalla klo 12.

Melomaan lähdemme tien toiselta puolelta. Lahdelma on jäistä vapaana. Ranta on savinen joten sopivat jalkineet (saappaat) mukaan.

terveisin Pentti Ja Kaija

Seppo ilmoittautui in

Tuun jos pääsen sängystä ylös

Retki Su 30.4. klo 08:00 1 3