Kansalaistoiminnankeskus Matara, Tourujoki-sali,

Retkimelonnan kauden 2017 esittely ja suunnittelutilaisuus.

Toiveissa on että väki tulisi särmästi paikalle hieman ennen viittä!

Jos on haasteita löytää paikalle tai tulet myöhässä, niin kannattaa soitella Hannulle.

Illan alustava ohjelma
4) Muuta
- Vapepa
- Retkipaikkaesittelyt: Suontee ja Kitkajärvi

Hannu J Seppo R Ari N Ari K Veijo L Eija L Marjaana N Timo L Milla K Hannu P [2] Kauko S Juho S Anneli R Vappu K Anu M-L Jykri Janne L Pauli H Jussi M Tanja M Hannu H Jari K
Henriikka K Kaija K Pentti M
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Marja A Juha M Piritta S Jere U Tiina Hy Annukka Ville L Jouni R Riina H Maarit K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K risto ho Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Jani M [3] Sini M.

Kurssi Ti 4.4. klo 17:00 18 1