Ahjokatu, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä [kartta]

Perehdytään melonnassa tarvittaviin navigointitaitoihin.

Järjestäjä: Pauli Heikkinen

Paikka: Ahjokatu 7, Prisma, Seppä-liikekeskuksen päästä sisään. Opastus tuulikaapista eteenpäin. (Jos on haasteita löytää paikalle tai tulet myöhässä, niin kannattaa soitella Millalle numeroon: 044 kolme 62 3745.)

Seppo R Kauko S Pasi K Timo L Milla K Titta Marjaana N Juho S Jykri Hannu J Janne S Jarmo H Risto R Janne L Pentti M Kaija K Tanja M VappuKiiski
Anita H
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Anja K Mari L Heidi K PerttiL Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Jussi M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Seppo ilmoittautui in

Mahtava juttu. Kiitokset.