Naattian vaja,

Melotaan Kalasaareen grillaamaan ja saunomaan. Seura tarjoaa grillaus eväät. Varaa kajakki hyvissä ajoin, jos käytät seuran kalustoa!

Tervetuloa mukaan!
-----------------------
Ohjatut viikkolenkit on tarkoitettu MeVin jäsenille. Voit osallistua joko seuran kalustolla (käyttömaksu tai kertamaksu) tai omalla kalustolla. Tulethan ajoissa paikalle ja laitat kaluston kuntoon lähtöaikaan mennessä!

Mikäli käytät seuran kalustoa: valitse sopiva kajakki, säädä kajakki itsellesi sopivaksi ja ota mukaan tarvittavat varusteet (aukkopeitto, mela, melontaliivit, melakelluke, pumppu).

Lähtöpaikka: Naattian vaja
Kesto: noin 4 tuntia.
Matka: noin 16 km.
Reittisuunnitelma: http://bit.ly/1SgWUAh

Varusteet:
- säänmukainen pukeutuminen
- juotavaa ja energiapitoista syötävää
- puhelin vesitiiviissä pussissa
- saunomisvarusteet

Viikkolenkeillä melotaan ryhmänä ja noudatetaan ohjaajan ohjeita. Mikäli joudut lähtemään kesken lenkin pois, ilmoitathan siitä aina ohjaajalle!

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu seuran puolesta.

Ohjaaja: Tanja Männistö

Annukka Hannu J Ari N Milla K Jani T Janne L Hannu P [2] Tiina P [2] Marjaana N Vappu K Anneli R Tero Hätinen - Häti Henriikka K Ari K Tanja M Jussi M
Riitta K [2]
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Pekka J Jaana J Ilona P Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Siikka I Anu O Titta Suvi Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Ville L Jouni R Riina H Maarit K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Muu Ke 17.5. klo 18:00 5 0