Tuomion vaja,

Melotaan Tuomiojärven vajan vesistössä lenkki ja pidetään mahdollisesti maatauko. Varaa mukaan eväät taukoa varten!

Jokaisella on oltava myös otsalamppu, tai mieluummin kajakin takakannelle laitettava valkoista valkoa säteilevä lamppu (vaikka otsalamppu minigrip-pussissa).

Mikäli käytät seuran kalustoa: valitse sopiva kajakki, säädä kajakki itsellesi sopivaksi ja ota mukaan tarvittavat varusteet (aukkopeitto, mela, melontaliivit, melakelluke, pumppu).

Lähtöpaikka: Tuomion vaja
Kesto: noin 3 tuntia.
Matka: noin 10 km.

Varusteet:
- säänmukainen pukeutuminen
- kylmän veden aikaan vaihtovaatteet vesitiiviissä pussissa
- juotavaa ja energiapitoista syötävää + eväät maataukoa varten
- puhelin vesitiiviissä pussissa
- otsalamppu

Viikkolenkeillä melotaan ryhmänä ja noudatetaan ohjaajan ohjeita. Mikäli joudut lähtemään kesken lenkin pois, ilmoitathan siitä aina ohjaajalle!

Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu seuran puolesta.

Ohjaajat: Jussi Miettinen ja Riku Parkatti
Puhelinnumero: -

Hannu J Eeva L Riku P Ari N Mervi R Vesa J Marjaana N Jussi M Pauli H
Jari K
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Reeta J Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Jani M [3] Sini M.

Hannu ilmoittautui in

Huom! Lähtöpaikaksi vaihtui Tuomiojärven vaja

Tarkistan vain, että klo 18.30 istutaan kajakeissa ja lähtövalmiina?

Hannu

Juu, näin se on perinteisesti ollut.

Eeva

Perun melonnan kajakkini on Naattialla.
Eeva Liisa