Tuomion vaja,

Torstaimelonnoilla melotaan Tourujoen vesistössä (Tuomio-, Palokka-, Alva- ja Korttajärvet) omatoimisesti. Ohjattuja melontoja järjestetään satunnaisesti.

Torstaimelonnat ovat erityisen sopiva tapa aloitella melontaharrastusta. Etukäteen nimettyä vetäjää, kohdetta tai reittiä ei melonnoilla ole. Retkelle lähtijöiden kesken sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto. Tarvittaessa lähtijöitä voidaan jakaa vauhdin ja aikataulujen mukaan eri ryhmiin. Lenkkien kesto on 2 - 3 tuntia ja matka 5 - 15 km.

Muista aina ottaa mukaan reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Voit ehdottaa keskusteluosuudessa melontakohdetta.

Viikkolenkit
Melanvilauttajat Facebookissa

Ei ketään
Ei ketään
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Muu Ma 23.10. klo 17:00 14 0
Lenkki Tänään klo 17:00 0 0