Naattian vaja,

Luvassa vajapaikkojen rakentamista, siivousta ja muuta kunnossapitoa.

Seuran kalusto on yhteistä omaisuutta, joten jokaisen tulee hoitaa oma osansa kanoottien ja tarvikkeiden kunnossapidosta. Kaikille löytyy jotain pientä puuhaa eli tervetuloa mukaan sankoin joukoin!

T. Juho Salonen
Vajavastaava

Juho S Veijo L Eija L Timo L Pasi K Riitta K [2] Ari K Aune K Ari K [2] Jari K risto ho Pentti M Vappu Kiiski Vappu Kiiski Vesku K Heikki Kapanen
Milla K Eeva L
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Vesa J Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Mervi Mi Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Aleksi H Jirka Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Retki Pe 28.4. klo 17:00 1 2
Retki La 29.4. klo 08:00 1 2