Luvassa siivousta ja muuta kunnossapitoa.

Siirrytään tarvittaessa Naattialle puolen päivän jälkeen auttamaan siellä kesken olevissa hommissa.

Seuran kalusto on yhteistä omaisuutta, joten jokaisen tulee hoitaa oma osansa kanoottien ja tarvikkeiden kunnossapidosta. Kaikille löytyy jotain pientä puuhaa eli tervetuloa mukaan sankoin joukoin!

T. Hannu Jalonen
Vajavastaava

Hannu J Vesa J Eila E Vappu K Jykri
Eeva L Milla K
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Juho S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Eero S Vesa S Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Jari K Kaisa P Hanna J Jani M Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Retki La 29.4. klo 08:00 1 2
Retki Su 30.4. klo 08:00 1 3