Tuomion vaja,

Puljaus- ja reskutusillan aikana voi harjoitella tuentoja, pelastusharjoituksia ja eskimokäännöstä sekä itsenäisesti että ohjatusti. Jos olette tulossa puljausiltaan, niin ilmoittautukaa nimenhuudossa ja lisätkää kommentteihin mitä haluaisit illan aikana tehdä. Tällöin ohjelma saadaan räätälöityä osallistujien mukaan. Illan pääasiallinen tarkoitus on kuitenkin harjoitella itsenäisesti edellä mainittuja tekniikoita ohjaajan läsnäollessa, jolta saa vinkkejä ja opastusta tekniikkoihin. Eli mitään minuuttiaikataulua puljaus- ja reskutusillassa ei ole, ja mukaan ehtii hyvin vielä reilusti viiden jälkeenkin. Olen itse paikalla 17:00-19:30 välisen ajan.

Järjestämme myös toisen reskutusillan torstaina 10.8., jonka aikana käydään läpi vaativampia pelastusharjoituksia. Tässä illasta tulee lisätietoa lähiaikoina

T. Jani Moilanen

Juho S Hannu P [3] Jussi H Eero S Tuula M Vesa J Jani M Niina O
Juho P
Esim-Essi Hannu R Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Ari N Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Anu M-L Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Jyrki S Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Vesa S Timo P Liisa R Päivikki Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Jari K Kaisa P Hanna J Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Pentti M Jussi M Tanja M Jyrki K Kaija K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Eero

En ole eskimokäännöstä aiemmin harjoitellut, mutta mikäli mahdollista niin mielelläni perehdyn. Muuten on mukava harjoitella peruspelastautumisiakin porukassa, itsekseen harjoittelu vähän jännittää vaikka on useamman kerran tullut viimekesänä muuten harjoiteltua.

Jussi

Ajattelin tehdä lähinnä pawlata-eskimoon pyrkiviä harjoituksia valvonnan alla kun ei yksin harjoittelua suositella. Olen joskus käynyt eskimokäännöksen perusteita opettelemassa mutta en ole päässyt ihan vakavaan yritykseen asti. Pelastautumisharjoituksiakin voi tehdä vaikkapa lämmittelyksi (toivottavasti vesi ei ole kylmää), hyvä se on kerran kesässä niitäkin harjoitella.

Jani

Kommenttien perusteella näyttää siltä, että aloitellaan huomenna pelastautumisharjoituksilla ja sen jälkeen voidaan käydä läpi eskimoa niiden kanssa, jotka sitä haluavat kokeilla. Toki pelastautumisharjoituksia saa tehdä koko illan. :) Pukeutukaa sään mukaan ja varautukaa siihen, että ollaan paljon vedessä. Vesi on onneksi kohtuu lämmintä (~20°C).

Tuula

Kävin melontakurssin tänä kesänä. Haluaisin nähdä vielä ensin muiden tekemänä pelastautumisharjoituksia ja sitten porukalla tekemässä.

Jani

Tarkoitus on tosiaan käydä pelastautumisharjoituksia ensin yhdessä läpi, jonka jälkeen niitä voi treenata yksin/parin kanssa.

Lenkki Ke 2.8. klo 09:30 0 0