Tuomiojärven uimaranta, Tuomiojärven uimaranta, 40200 Jyväskylä [kartta]

Torstain reskutustreenien aluksi on vartin kestävä tietoisku koskipuolen varustetruvallisuudesta jos paikalle tulee torstain koskimelojia. Reskutustreenien tehtävät käydään ensin rannalla läpi ja mietitään tilanteisiin sopivia ratkaisuja, sitten lähdetään vesille. Harjoituksissa on tavoitteena nopea ja tehokas pelastautuminen, eli kajakkiin kiipeämisessä kannattaa käyttää jotain jo hyvin hallitsemaasi tekniikkaa. Jos voimia ja intoa riittää tehtävien jälkeen, voidaan vielä kokeilla tätä ”heel hook”-menetelmää, johon voit tutustua tästä https://www.youtube.com/watch?v=5QGG03uMWCs

Juho S Ari N Eero S Päivikki Vesa S Jari K Jani M Tanja M Hanna J Kaija K Pentti M
Anu M-L Vesa J Jyrki S
Esim-Essi Hannu R Juho P Ville E Seppo R Toni P avolotinen Vili V Ville S Aarni M leena t Anu T Minna N Kirsi A Jorma I AnnaR Kimmo J Joonas L Pavel B liisa k Sanna S Iain M Markku K Hannu J Riitta K Jukka-Pekka E Anu M Pirkko H Martti S Jenni A [2] Katri P Eeva N Kai A Martti L Arto M Eila E Sirpa P Reetta B Jukka M Jemiina M Jarmo H Anitta H Tuula K Hannu P Heikki V Jussi K Merja T Meeri Y Keijo P Anna R Kimmo J [2] Ulla S Aapo H Jani M [2] Marja H Juhana L Marko H Jukka J Janne J Teija K johanna k Pasi M Matleena K Sini M Heidi N Hannu M Anssi A Pasi K Anja K Mari L Heidi K PerttiL Kauko S Toni L Ari K Jari H Esa M kati k Anne V Päivi R Eeva L Mervi Mi Aune K Anneli R Varpu K Jari Hov Rami T Juhani J Tero Hätinen - Häti Henna P Nelli M Tarja K Pirjo P kimmo k Juha R Milla K Janne S Seija K Eveliina P Johanna V Anni S Pasi H Tiina H Matti P Taina J Hanna M Ari P Marjaana N Pekka J Jaana J Ilona P Jani T Sarianne Sami M Teemu K AnttiK Jaana K tomi l Mikko V Mika S Eija L Veijo L Aleksi H Jirka Ari K [2] Tommi L Juho S [2] Pasi H [2] Sanna-Mari Janne L Susanne K Jouni M Aarno Y Inkku Tuula L Siikka I Anu O Titta Suvi Riitta K [2] Mikko V [2] Ilmo R Aune H Henri L Emilia S Sam v Timo L Marja A Juha M Piritta S Jere U Tiina Hy Annukka Henriikka K Ville L Jouni R Riina H Maarit K Vappu K Virpi M Saija K Tiina P Riikka M Otto J Antti L Anita H Pekka Ä Annukka S Seppo P Hannu P [2] Jykri Risto R Riku P Heikki K Tatjana M Pirkko K Tiina P [2] Tiina P [3] Inkeri J Katariina T Aija A Seppo S Hannu P [3] Jussi H Tuula M Timo P Liisa R Asko V Riku N Maikku Mervi R Reeta J Kaisa P Teemu T Mallu Sanna K Hannu H risto ho Jussi M Jyrki K Anu P Outi L jyrki k [2] Pauli H Jani M [3] Sini M.

Ari

Tulen mukaan treenaamaan jos soveltuva märkäpuku järjestyy. Otan oman 7-millisen mukaan, en vaan tiedä toimiiko se kajakin kanssa.

Päivikki ilmoittautui in

Lähinnän hengaamaan en plutaamaan

Jari

Tervetuloa sekä hengaamaan että myös 7-millisen märkäpuvun kanssa :)